Jump to content
Cover for Vindieten
Isbn: 978-87-2617-927-9
Publisher: Saga Egmont
Category:
Novels
Accessible since: June 2019
Narrator: Johanna Malm
Length: 9 hours 49 minutes

Audiobook

Vindieten

"'Jag vet inte hur ni ska göra, men jag och Kalle ska i alla fall skiljas.'
Katarina kisade mot den lysande displayen. Ögonen vande sig sakta vid skenet, hon strök håret ur ansiktet och slängde en blick på telefonens digitala siffror. 03:30. Vad fan hände?"

Hemma i sitt eget gästrum får Katarina sms:et från sin bästa vän, Sussi. Under den senaste veckan har dammarna brustit, och de har sms:at konstant om allt som är fel i deras respektive äktenskap. Men nyheten kom ändå som en chock för Katarina, som inte hade kunnat föreställa sig att ta steget själv.

Men snart är de båda skilda. De bestämmer sig för att flytta ihop med sina barn i en stor lägenhet. Med varsitt vinglas i handen planerar de hur deras nya liv ska bli, och hur de ska kunna komma undan med att sälja sina tio-liters boxar med vin utan att komma i klammeri med rättvisan.

Jessika Devert har som journalist skrivit hundratals artiklar för Sveriges mest välkända tidningar och magasin. Devert är även en högt uppskattad författare av både fiktion och icke-fiktion, och hon är en mästare inom feel-good genren.


Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone